Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman kovmak

Rüyada düşman kovmak

Rüyada düşman kovmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına yorulur.

Rüyada düşman kovmak gördüyseniz:

  • Sizin müdahale etmeniz durumunda olaylar daha da büyüyebilir.

Rüyada düşmanını kovmak karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, çok büyük paralar kazanacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşman kovmak hayatına bolluk ve bereket geleceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanı kovmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalettir.

Rüyada cin kovmak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanı kovduğunu görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada eve giren kediyi kovmak mesai saatlerinin de uzun olacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada kadın kovmak büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karasinek kovmak hayırsız olaylar yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, pişmanlığa işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments