Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı kovduğunu görmek

Rüyada yılanı kovduğunu görmek

Rüyada yılanı kovduğunu görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kişinin afiyette kalacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kolaylığa kavuşacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı kovduğunu gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize dert etmeyin.

Rüyada yılanı kovmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı evden kovmak bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan kovmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yılanı kovduğunu görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tilki kovmak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada misafir kovmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrep kovmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayı evden kovmak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, mutluluktan havalara uçacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments