Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin kovmak

Rüyada cin kovmak

Rüyada cin kovmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına yorulur.

Rüyada cin kovmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklık harika bir şekile dönüşebilir.

Rüyada cini duayla kovmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cini kovmak bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, onu uyaracağına delalettir.

Rüyada cinleri kovmak rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yeni denemelerde bulunacağına inanılır.

Rüyada cin kovmak dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işaret eder.

Rüyada evden cin kovmak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalettir.

Rüyada kadın kovmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada eve gelen misafiri kovmak fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi kovmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments