Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve giren kediyi kovmak

Rüyada eve giren kediyi kovmak

Rüyada eve giren kediyi kovmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada eve giren kediyi kovmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar zorlarsanız zorlayın, elde edeceğiniz şey durumun el verdiği kadardır.

Rüyada kedileri evden kovmak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, büyük miktarda para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve giren kediyi kovmak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, mutluluğunun büyüyeceğine yorulur.

Rüyada evden kedi kovmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, evlerin ayrılacağına, çalıştığına değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi evden kovmak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada kediyi kovduğunu görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kedileri kovmak yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi kovmak rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, kendisini korumaya alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi kovmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments