Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kovmak

Rüyada kadın kovmak

Rüyada kadın kovmak huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, fenalıkta bulunmaya, önemli atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada kadın kovmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla kolaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada kadın kovmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kendi işini kuracağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadını kovmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı kovmak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine işaret eder.

Rüyada kargayı evden kovmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birilerini evden kovmak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanı kovduğunu görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına yorulur.

Rüyada akbaba kovmak hayal kırıklığı yaşanacağına, kazancının eksileceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine alamet eder.

Rüyada kedileri evden kovmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments