Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanı kovmak

Rüyada düşmanı kovmak

Rüyada düşmanı kovmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, sevap işleyeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına inanılır.

Rüyada düşmanı kovmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler zayıflıklarınızı görmekten keyif alıyor olabilir.

Rüyada düşmanını kovmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına inanılır.

Rüyada düşman kovmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine delalettir.

Rüyada düşmanı kovmak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada evden kovmak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işarettir.

Rüyada misafiri evden kovmak zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, varolan borçların ödeneceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalettir.

Rüyada evden sinek kovmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına rivayet eder.

Rüyada dilenci kovmak çok mutlu bir yuva kurulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kedi kovmak beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments