Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karasinek kovmak

Rüyada karasinek kovmak

Rüyada karasinek kovmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Rüyada karasinek kovmak gördüyseniz:

  • Gerçek herkese farklı görünüyor.

Rüyada karasinek kovmak iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karasinek öldürmek yeni kısmetlere nail olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada karasinek sürüsü görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada çok karasinek görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karasinek kovalamak yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına delalet eder.

Rüyada ölü karasinek görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada misafirleri kovmak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada adam kovmak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, daima ona hürmet göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments