Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanını kovmak

Rüyada düşmanını kovmak

Rüyada düşmanını kovmak korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine işarettir.

Rüyada düşmanını kovmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Rüyada düşmanını kovmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanı kovmak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işarettir.

Rüyada düşman kovmak geçim derdi yaşamayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada evden birini kovmak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, küs arkadaşların barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada misafiri kovmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evden insan kovmak büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedileri evden kovmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına delalettir.

Rüyada şeytanı kovduğunu görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zeynep

düşmanımı öfkeli bir şekilde kovuyorum ama düsmanım gitmiyo ve benle alycı bir sekilde gülüyor