Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • Size yeni bir iş teklif edilmesi veya mevcut işinizde yeni sorumluluklar yüklenmeniz olasıdır.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak sürekli yerinde sayacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, bereketin eksileceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, kazancın arttırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, işsizseniz işe gireceğinize, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments