Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşluğa düşer gibi olmak

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sürekli yerinde sayacağına, zararlarını telafi edeceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşluktan düştüğünü görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, maddi anlamda rahatlamaya alamet eder.

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, sıkıntıya düşüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşluktan atlamak yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments