Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, fakirlikten kurtulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapmanızı sağlayacak grup aktivitelerine katılabilirsiniz.

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, yükseleceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, dertlerinin sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşüyormuş gibi olmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, yakında işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe yorulmaktadır.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak hoşluk içinde olacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments