Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalettir.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu, en az, hayatınızı etkileyen kişileri ilgilendiren durumlar kadar dikkatle ele almanız gerekiyor.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yüksekte tutunmak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, maddi anlamda feraha ermeye inanılır.

Rüyada yüksek bir yere tutunmak tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak bol şanslı bir döneme girileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, güzel huylarının değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments