Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yere tutunmak

Rüyada yüksek bir yere tutunmak

Rüyada yüksek bir yere tutunmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, bir yere taşınmaya, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yere tutunmak gördüyseniz:

  • Telaş yüzünden küçük kazalar olabilir.

Rüyada yüksek bir yere tutunmak kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekte tutunmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak korkularının yok olacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, mutlu olacağına ve güleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, işlerinin başarılı olacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalettir.

Rüyada bir yere tutunmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments