Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere tutunmak

Rüyada bir yere tutunmak

Rüyada bir yere tutunmak iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yere tutunmak gördüyseniz:

  • Detayları atlamamanız gerekiyor.

Rüyada yüksek bir yere tutunmak beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet eder.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada bir yere tutunmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına tabir olunur.

Rüyada ağaca tutunmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalettir.

Rüyada kayaya tutunmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada demirden tutunmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada halata tutunmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, işlerinin gelişme göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments