Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşecek gibi olmak

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, yoksulluğa, iyi şartlarda yaşayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işaret eder.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, fakirlerin güleceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, huzurunun kaçacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada düşermiş gibi olmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine inanılır.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments