Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, hak yemeyeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca işarettir.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Sonuçta her şey olacağına varıyor.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada düşermiş gibi olmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, işlerin günden güne bozulacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak hedefine çok kolay ulaşacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments