Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşen birini kurtarmak

Rüyada düşen birini kurtarmak

Rüyada düşen birini kurtarmak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına alamet eder.

Rüyada düşen birini kurtarmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalettir.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak kötü sözler duylacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına inanılır.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize düşeni kurtarmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments