Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hayal kırıklığına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan kişiler veya iyi niyetinizden faydalanmak isteyenler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada çocuğun dereye düştüğünü görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun dereye düştüğünü görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments