Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak sıkıntıdan sonra ferahlamaya, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hastalıklarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet eder.

Rüyada kuyuya para düşürmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birini kuyuya düşerken görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşeni görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments