Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşımı başka kişilerin işlerinize karışması anlamına gelebilir.

Rüyada suya düşen birini kurtarmak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine işaret eder.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, elinin darlık içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak hayır getirecek bir yola girileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine delalet eder.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments