Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuza düşen birini kurtarmak

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak Allah’ın kendisinden yana olacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına tabir olunur.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimse uzak bir yere gitmek zorunda kalabilir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, başarısının azalacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtarmak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzdan bebek kurtarmak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada havuzdan birini kurtarmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalettir.

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, ne yapacağını şaşıracağına, işinde yükseleceğine işarettir.

Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments