Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşer gibi olup uyanmak

Rüyada düşer gibi olup uyanmak

Rüyada düşer gibi olup uyanmak yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine alamet eder.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlere daha fazla eğilmeniz sizi takip eden kişilerin beğenisini kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, alım gücünün zayıflamayacağına delalet eder.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşerek uyanmak anne baba ile ters düşüleceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına tabir olunur.

Rüyada düşerken uyanmak hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada düşüp uyanmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments