Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dürülü yorgan görmek

Rüyada dürülü yorgan görmek

Rüyada dürülü yorgan görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, aldığı borçların katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada dürülü yorgan gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler uzun vadede çok önemli olabilir.

Rüyada dürülü yorgan görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dürülü yatak görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına alamet eder.

Rüyada dürülü halı görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, zafer elde edeceğine, yenileneceğine ve can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorganla yatmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına inanılır.

Rüyada yatak ve yorgan görmek kendisine olan güveninin artacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta yorgan görmek işlerinin daha da iyi olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına yorulur.

Rüyada yeşil yorgan dikmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments