Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dürülü halı görmek

Rüyada dürülü halı görmek

Rüyada dürülü halı görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, mallarının artacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dürülü halı gördüyseniz:

  • Meydana gelen olay kaçınılmaz olabilir.

Rüyada dürülü halı görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada dürülü yorgan görmek evdeki nimetin çoğalacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına rivayet eder.

Rüyada dürülü yatak görmek her istediğini elde edeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine yorulur.

Rüyada halı üzerinde karınca görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, yoğun stres altında kalacağına alamet eder.

Rüyada cami halılarını yıkamak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada halı örtüsü görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine delalettir.

Rüyada halıya yağ dökmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada kirli halı görmek huzurun bozulacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments