Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta yorgan görmek

Rüyada mezarlıkta yorgan görmek

Rüyada mezarlıkta yorgan görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta yorgan gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden beklentileriniz gerçekleşmediğinde hırçınlaşabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta yorgan görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kılıfsız yorgan görmek para yatıracağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulur.

Rüyada yorgan yapmak uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada yorgan ve yastık görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan toplamak işlerini düzene sokacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük yorgan görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hayallerinin suya düşeceğine delalettir.

Rüyada çeyiz yorganı görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan ağzı dikmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments