Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dürülü yatak görmek

Rüyada dürülü yatak görmek

Rüyada dürülü yatak görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine yorulur.

Rüyada dürülü yatak gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Rüyada dürülü yatak görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, umutlarını kaybedeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine işaret eder.

Rüyada dürülü halı görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza rivayet eder.

Rüyada dürülü yorgan görmek sorunsuz geçeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işaret eder.

Rüyada yatak dikmek malını ve canını riske edeceğine, malının da eksilmeyeceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere yorulmaktadır.

Rüyada yatak yemek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Rüyada yatağında iğne görmek çözüm yolları bulamayacağına, bol nimete kavuşulacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına işaret eder.

Rüyada yatakta makas görmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalettir.

Rüyada yeni yatak odası almak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments