Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan görmek

Rüyada yorgan görmek

Rüyada yorgan görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada yorgan çamaşır görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorganda böcek görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada renkli yorgan görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan işlemek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada yorgan katladığını görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorgan ve döşek görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına işaret eder.

Rüyada yorganı kaybetmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments