Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganla yatmak

Rüyada yorganla yatmak

Rüyada yorganla yatmak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada yorganla yatmak gördüyseniz:

  • Sadece konuyla ilgili kişileri doğru yönlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada yorganın altında yatmak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına delalet eder.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına yorulur.

Rüyada yorgan altında yatmak yardımda bulunacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sorunlarının da çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorganda yatmak yeni denemelerde bulunacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada yorganla yatmak söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada yatak yorgan yatmak bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada saten yorgan görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorganı sırtında taşımak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments