Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yorgan dikmek

Rüyada yeşil yorgan dikmek

Rüyada yeşil yorgan dikmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yorgan dikmek gördüyseniz:

  • Daha çok araştırma gerektiren konularda sorumluluğu üzerinize alabilirsiniz.

Rüyada yeşil yorgan dikmek gelirinin artacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yorgan dikmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, istediği projeleri yapamayacağına, aklına giren şeytana uyacağına işaret eder.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan dikmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine alamet eder.

Rüyada yorganı dikmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek yorganı dikmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan ağzı dikmek hak yolunu bulacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, onu darda bırakmayacağına işarettir.

Rüyada yün yorgan dikmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments