Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak ve yorgan görmek

Rüyada yatak ve yorgan görmek

Rüyada yatak ve yorgan görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, malların artacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Rüyada yatak ve yorgan gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere beklentilerinizi açık bir dille anlatmıştınız.

Rüyada yatak ve yorgan görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kendi patronu olacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalettir.

Rüyada yatak yorgan havalandırmak işlerin toparlanacağına, yetim sevindireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yatak yorgan yakmak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine inanılır.

Rüyada yatak yorgan düzeltmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan dikmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, zorlukların son bulacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine yorulur.

Rüyada yatak yorgan yastık toplamak uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz yatak yorgan görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada kirli yatak yorgan görmek sıkıntı çekeceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments