Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru suda yüzmek

Rüyada duru suda yüzmek

Rüyada duru suda yüzmek kafasının da rahat edeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, maddi anlamda rahatlamaya, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duru suda yüzmek gördüyseniz:

  • Hamle yapacak şansa sahipsiniz.

Rüyada duru suda yüzmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına delalettir.

Rüyada duru suda balık tutmak girdiği her işte büyük adımlar atacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada duru suda boğulmak mutlu ve güzel günlerin geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine alamet eder.

Rüyada duru suda yürümek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duru suda abdest almak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada duru suda yıkanmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada duru suda balık görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada durulmuş deniz görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments