Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durulmuş deniz görmek

Rüyada durulmuş deniz görmek

Rüyada durulmuş deniz görmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, başarılarının azalacağına, problemleri teker teker çözeceğine, talihin yüzlerine güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada durulmuş deniz gördüyseniz:

  • Şu an için elinizdekilere göre seçim yapmamalı diğer seçeneklerinizin oluşmasını beklemelisiniz.

Rüyada duru temiz deniz görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, torunlarına dahi yeteceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine inanılır.

Rüyada duru bir deniz görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada durulmuş deniz görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada duru deniz görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada duru sudan geçmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına alamet eder.

Rüyada temiz duru su görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada saygı duruşu görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalettir.

Rüyada duru suda boğulmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments