Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru suda boğulmak

Rüyada duru suda boğulmak

Rüyada duru suda boğulmak bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, kötülüklerden uzak olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına delalet eder.

Rüyada duru suda boğulmak gördüyseniz:

  • İmajınızı veya kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayacak örnek işler ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada duru suda boğulmak çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sevdiği birine hediye alacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalettir.

Rüyada duru suda abdest almak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, inancından ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada duru suda yüzmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, yeni yollara girileceğine, işlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada duru suda yürümek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet eder.

Rüyada duru suda balık tutmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada duru suda balık görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, işlerinin kapanacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalet eder.

Rüyada duru suda yıkanmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duru suya düşmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments