Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru suda yürümek

Rüyada duru suda yürümek

Rüyada duru suda yürümek eski enerjisini bulacağına, şansın kaçacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, çözümlere kavuşacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına tabir olunur.

Rüyada duru suda yürümek gördüyseniz:

  • Kararsızlık içinde olabilirsiniz.

Rüyada duru suda yürümek kazancının azalacağına, kafasının sakinleşeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada duru suda balık görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalettir.

Rüyada duru suda abdest almak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duru suda balık tutmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duru suda yüzmek işlerinde çok başarılı olacağına, zor günlerin biteceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada duru suda yıkanmak bir sebeple işsiz kalınacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine yorulur.

Rüyada duru suda boğulmak sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada duru suyun içinde yürümek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, çok büyük borçlar alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments