Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru suda balık tutmak

Rüyada duru suda balık tutmak

Rüyada duru suda balık tutmak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, rahat bir nefes alacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, canın sıkılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada duru suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Belli olaylara gerçekçi yaklaşmak durumundasınız.

Rüyada duru suda balık tutmak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, batıl amele alamet eder.

Rüyada duru suda balık görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duru suda yıkanmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada duru suda abdest almak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duru suda boğulmak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada duru suda yürümek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada duru suda yüzmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, çaresiz durumlarda kalacağına inanılır.

Rüyada duru su içmek hayatından nefret duygusunu atacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments