Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru suda yıkanmak

Rüyada duru suda yıkanmak

Rüyada duru suda yıkanmak rakiplerin geride bırakılacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada duru suda yıkanmak gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Rüyada duru suda balık tutmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duru suda abdest almak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada duru suda yıkanmak refah düzeyinin yükseleceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, malında azalmaya alamet eder.

Rüyada duru suda yürümek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, üzüleceğine, yıpranacağına işarettir.

Rüyada duru suda boğulmak eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, makamının sarsılmayacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duru suda balık görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, ihanete uğrayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada duru suda yüzmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru deniz görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments