Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru suda abdest almak

Rüyada duru suda abdest almak

Rüyada duru suda abdest almak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, bekar ise evleneceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, insanların saygısının kazanılacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru suda abdest almak gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda meydana gelen değişiklikler sizin için avantajlı durumlar yaratabilir.

Rüyada duru suda abdest almak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine inanılır.

Rüyada duru suda yüzmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru suda balık görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duru suda balık tutmak kazancının günden güne çok artacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada duru suda yıkanmak yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada duru suda yürümek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine alamet eder.

Rüyada duru suda boğulmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada duru berrak su görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments