Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru suda balık görmek

Rüyada duru suda balık görmek

Rüyada duru suda balık görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, gelişiminin hız kazanacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada duru suda balık gördüyseniz:

  • Çok yakında ek gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada duru suda balık görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına delalettir.

Rüyada duru suda balık tutmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada duru suda yürümek ortalığın sakinleşip, durulacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına alamet etmektedir.

Rüyada duru suda yüzmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada duru suda yıkanmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına işaret eder.

Rüyada duru suda abdest almak yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, borçların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada duru suda boğulmak pek çok olumlu gelişmelere, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duru su görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments