Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru suyun içinde yürümek

Rüyada duru suyun içinde yürümek

Rüyada duru suyun içinde yürümek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, köşeye sıkıştıracağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada duru suyun içinde yürümek gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalar veya düzenlemeler üzerinde bazı değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada duru suyun içinde yürümek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalettir.

Rüyada duru suda yürümek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada duru suya düşmek çok üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına inanılır.

Rüyada duru su içmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, ömrün uzun olmasına işaret etmektedir.

Rüyada duru su görmek sorunların bu sayede aşılacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada duru suyla yıkanmak kırgınlıkların geçeceğine, zor günlerin yaşanacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan duru su görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kötü haberler alacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada duru berrak su görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments