Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru deniz görmek

Rüyada duru deniz görmek

Rüyada duru deniz görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada duru deniz gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada duru bir deniz görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalettir.

Rüyada duru temiz deniz görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada duru deniz görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada durulmuş deniz görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işarettir.

Rüyada duru ırmak görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, bolluğa kavuşacağına, huzurunun eski haline döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada duru suda balık görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Rüyada duru suyun içinde yürümek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada duru suda balık tutmak çok büyük zorluklar atlatacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments