Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru suya düşmek

Rüyada duru suya düşmek

Rüyada duru suya düşmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına inanılır.

Rüyada duru suya düşmek gördüyseniz:

  • Küçük gibi görünen şeylere ya da ayrıntılara önem vermeniz olası sorunları engellemenize yardım edebilir.

Rüyada duru suya düşmek başarıyla geleceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada duru berrak su görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada duru akan su görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duru suyla yıkanmak sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık ve duru su görmek daha güçlü bir hale geleceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada duru suyun içinde yürümek kısmetli kapıların açılacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada temiz duru su görmek yanlış kişilere denk geleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada duru su görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments