Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru su içmek

Rüyada duru su içmek

Rüyada duru su içmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru su içmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır gizlilik içinde ya da fark edilmeden gerçekleştirdiğinizi düşünmeye başladığınız yorucu uğraşlarınızın karşılık ya da ödülleri yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada duru su içmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan duru su görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duru suya girmek kişinin şifaya kavuşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine işarettir.

Rüyada temiz duru su görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, maddi varlığının çoğalacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada duru suyun içinde yürümek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, ana baba duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada duru suyla yıkanmak kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine alamet eder.

Rüyada duru suya düşmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına delalet eder.

Rüyada duru su görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments