Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru temiz deniz görmek

Rüyada duru temiz deniz görmek

Rüyada duru temiz deniz görmek zenginliğini kaybedeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duru temiz deniz gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler bazı işleriniz ya da yapacağınız yolculuklar açısından engelleyici olabilir.

Rüyada duru temiz deniz görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada temiz duru su görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duru deniz görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada duru bir deniz görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada durulmuş deniz görmek kendisini keşfedeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yarar sağlamayacağına işarettir.

Rüyada duru suyla yıkanmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, şansın döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada duru su görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, dünyasının iyileşmesine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada duru göl görmek maddi gücünün azalacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments