Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru ırmak görmek

Rüyada duru ırmak görmek

Rüyada duru ırmak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, umutların biteceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, günbegün kötüleşeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada duru ırmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Rüyada duru ırmak görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duru bir deniz görmek rahata ve huzura kavuşacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada duru suya düşmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada duru suyla yıkanmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına işaret eder.

Rüyada duru akan su görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulur.

Rüyada temiz duru su görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada duru sudan geçmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada duru berrak su görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments