Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru bir deniz görmek

Rüyada duru bir deniz görmek

Rüyada duru bir deniz görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duru bir deniz gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada duru deniz görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada duru temiz deniz görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duru bir deniz görmek işlerinin rast gideceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada durulmuş deniz görmek kazanca kavuşacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işaret eder.

Rüyada duru akan su görmek parasız ve işsiz kalacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada duru suda abdest almak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık ve duru su görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulur.

Rüyada duru suya düşmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments