Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru akarsu görmek

Rüyada duru akarsu görmek

Rüyada duru akarsu görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, bazen de rahat geçeceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, manevi mutluluğu tadacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada duru akarsu gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Rüyada duru akarsu görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına yorulur.

Rüyada duru suda boğulmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hile ile mal elde etmeye rivayet eder.

Rüyada duru deniz görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada duru göl görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, alanında marka bir isim olacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada durulmuş deniz görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya işarettir.

Rüyada duru suda yıkanmak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada duru temiz deniz görmek işlerinin düzene gireceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada duru suya girmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments