Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru göl görmek

Rüyada duru göl görmek

Rüyada duru göl görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza işaret eder.

Rüyada duru göl gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Rüyada duru göl görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işinde çok ilerleyeceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık ve duru su görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işaret eder.

Rüyada duru bir deniz görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerinin ağırlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada duru berrak su görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine rivayet eder.

Rüyada duru deniz görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, daha pozitif biri olacağına delalet eder.

Rüyada duru suda balık görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına delalet eder.

Rüyada akan duru su görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, nefsine yenileceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada duru dere görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments