Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru suya girmek

Rüyada duru suya girmek

Rüyada duru suya girmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalettir.

Rüyada duru suya girmek gördüyseniz:

  • Çok yakında ortaya çıkacak ipuçları yeni uyarlamaların nasıl işe yaradığını görmenizi sağlayabilir.

Rüyada duru suya girmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada duru suyun içinde yürümek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, insanları kandıracağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine yorulur.

Rüyada duru su görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalettir.

Rüyada akan duru su görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada duru berrak su görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada duru suya düşmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına inanılır.

Rüyada bulanık ve duru su görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada duru su içmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments