Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun nehir görmek

Rüyada durgun nehir görmek

Rüyada durgun nehir görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, rızkının azalacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Rüyada durgun nehir gördüyseniz:

  • Tekliflere dönmeden önce incelemenizde fayda var.

Rüyada durgun nehir görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil durgun su görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, dinden çıkacağına delalettir.

Rüyada durgun berrak su görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada durgun deniz görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada durgun dere görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada durgun denizde yüzmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada durgun suda balık tutmak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, keder yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments