Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun deniz görmek

Rüyada durgun deniz görmek

Rüyada durgun deniz görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, beklenilen takdiri alacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işarettir.

Rüyada durgun deniz gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler nedeniyle bir fırsat kaçırabilir veya yanlış hamleler yapabilirsiniz.

Rüyada durgun denizde yüzmek kişinin sıkıntıların artacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına yorulur.

Rüyada durgun denize bakmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına delalet eder.

Rüyada durgun berrak deniz görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada durgun mavi deniz görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada durgun denizde yürümek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada durgun denize girmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi durgun deniz görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada durgun temiz deniz görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, günden güne kazancının artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments